HTML

audiofabrik (   ( (

elektronikus zenéről, hardverekről, szoftverekről

a zenéről komolyabban

Nincs megjeleníthető elem

remix contest

Nincs megjeleníthető elem

Feedek

Dred - Megfordul a föld remixverseny

2007.01.28. 17:45 audiofabrik

Címkék: remixverseny

Dred, talán az egyik leginkább naprakész egyéniség a hazai popszakmában, hiszen igyekszik a lehető legtöbb csatornát meghódítani, amelyen kapcsolatot teremthet a közönségével.
talán ennek is köszönhető az a lehetőség, mely most egy remixverseny formájában testesül meg. a Megfordul a föld című dal acapellája letölthető Dred honlapjáról, a remixek beküldési határideje február 16-a, tehát még van idő a munkálkodásra. a midi-billentyűzeten túl a nyeremény része, hogy a legjobb remix felkerül Dred következő maxijára, valamint interjút közöl vele a zene.hu portál. a kiírásból talán nem derül ki, de érdeklődésemre Dred azt az információt biztosította, hogy akármennyi remix-et lehet indítani, tehát valóban semmilyen kikötés nincs a pályázattal kapcsolatban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://audiofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr5831687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása