HTML

audiofabrik (   ( (

elektronikus zenéről, hardverekről, szoftverekről

a zenéről komolyabban

Nincs megjeleníthető elem

remix contest

Nincs megjeleníthető elem

Feedek

a Web2.0 és a zenekészítés

2007.01.28. 17:46 audiofabrik

Címkék: web2.0 remix cc hangminták


muszáj volt ezt a hangzatos címet adnom ennek a postnak, hiszen nem akármilyen segítséget ad a kezünkbe a web, hiszen most már házhoz jönnek a (Creative Commons alatt) közzétett hangminták.

hogyan működik mindez?

feed-ek olvasására én a Google Readert használom, de valószínűleg bármilyen olvasó megfelel nekünk. egyszerűen iratkozzunk fel a ccMixter feedjére, és ezentúl (a Google Readert használók esetében visszamenőleg is) kézhez kapjuk az összes megjelenő hangmintát, amibe előzőleg belehallgathatunk, ha pedig elnyerte tetszésünket, le is menthetjük.

szintén ide kívánkozik egy másik megoldás, mellyel naprakészek lehetünk például induló remixversenyeket illetően.

ehhez nem kell mást tennünk, mint a Google blogkeresőjébe gépelt kulcsszó találati oldalán elérhető valamely feed linkjét olvasónkba felvennünk. ha például 'remix contest', a kulcsszó, máris biztosak lehetünk abban, hogy megfelelő időben értesülünk minden remixversenyről. hozzáteszem, a szolgáltatás rendkívül gyors, megesett már, hogy a remixverseny első percében már minden információ birtokában voltam. már csak annyi a teendőnk, hogy időben nevezzünk is :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://audiofabrik.blog.hu/api/trackback/id/tr2931680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása